Notices
Results 1 to 6 of 6

Thread: Recognise this admin?

  1. #1 Recognise this admin? 
    The Doctor Quantime's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    4,546
    Ran into problems sending Mail. Response: 535 5.7.0 authentication failed

    DEBUG MODE

    Line : 131
    File : smtp.php


    Have you ever encountered this? Because I'm getting it very frequently. It started last night when PM'ing IS and now it is carrying on too. It happens and then when I've posted I'm the latest one to post but it shows a new post (even though it is by me). I don't understand what it is...


    "If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe". - Carl Sagan
    Reply With Quote  
     

  2.  
     

  3. #2  
    Suspended
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    439
    I seem to get it everytime I Post, BUT as my posts seem to be accepted I thought it was some sort of advertising and pay no attention to it.


    Reply With Quote  
     

  4. #3  
    Suspended
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Who wants to know?
    Posts
    589
    Yeah, same as megabrain. It started with my PMs too.
    Reply With Quote  
     

  5. #4  
    The Doctor Quantime's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    4,546
    Looks like thescienceforum.com has reached level 256

    "If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe". - Carl Sagan
    Reply With Quote  
     

  6. #5  
    Suspended
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    439
    Quote Originally Posted by tritai
    Yeah, same as megabrain.
    No I'm 73, decrepit and probably about to be evicted from MENSA, you on the other hand (if you avatar is a true recent picture) are at least half a century away from such a predicament. What are we discussing here?
    Reply With Quote  
     

  7. #6  
    Forum Isotope (In)Sanity's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Mesa AZ
    Posts
    2,699
    It was a problem with the mail server I was sending emails out. Instead of trying to figure out what the problem is / was I just opted to switch servers. It should be working now.
    Pleased to meet you. Hope you guess my name
    Reply With Quote  
     

Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •